برای مشاهده پیشنهادهای مناسب خود و همچنین داشتن تجربه بهتر لطفا وارد حساب کاربری شوید.
ورود به ریمُد
قابلمه گزینه مناسبی برای پخت و پز محسوب میشود و از آنجایی که انواع قابلمه ها دارای لبه های بلندی هستند باعث می شود غذا در مدت زمان طولانی تری پخته شود.در گذشته اغلب خانواده ها در قابلمه های روی و مس به طبخ غذا می پرداختند. اما امروزه تنوع سرویس های قابلمه بسیار زیاد شده است .
سرویس قابلمه چدن :این نوع قابلمه ها نچسب بوده و دارای طول عمر بالاتری نسبت به مدل قابلمه های تفلونی است، وزن بالایی دارند. نسبت به حرارت بالا مقاومت خیلی خوبی خواهند داشت. حتما اطمینان حاصل کنید که قابلمه چدن شما، فلز آلومینیوم در آن به کار نرفته است.
سرویس قابلمه سرامیکی: این نوع قابلمه در برابر خش و خوردگی مقاومت بالاتری نسبت به سایر سرویس های قابلمه دارد و در تولید آنها از ترکیبات مضر کمتری استفاده می شود.
سرویس قابلمه سرامیکی:این قابلمه ها چندین سال است که در بازار وجود دارد. این نوع قابلمه در برابر خش و خوردگی مقاومت بالاتری نسبت به سایر سرویس های قابلمه دارد و در تولید آنها از ترکیبات مضر کمتری استفاده می شود. انتهای این مدل قابلمه ها چند لایه است. به یاد داشته باشید که این مدل ها قیمت بالایی دارند. مراقب باشید ته ظرف خراشیده نشود ، زیرا مواد ممکن است وارد غذا شود.